Logo Pic
Minden, ami lakásfelújítás 2024. szeptember 10.

Íme, napjaink 5 legmenőbb fürdőszobatrendje

A fürdőszoba felújítása az egyik legnagyobb és egyúttal leglátványosabb eredménnyel kecsegtető beruházások egyike. Összegyűjtöttük a legfrissebb fürdőszobatrendek inspiráló elemeit, amikből te is kiváló ötleteket meríthetsz.

643_furdoszobatrend.jpg

1. Vízálló falburkolat csempe helyett

A csempe kézenfekvő megoldásnak tűnhet a fürdőszoba falára, de a legújabb trendek inkább a vízhatlan anyagú falburkolatokat helyezik előtérbe – amik akár fahatásúak is lehetnek, tehát tulajdonképpen lambéria is helyet kaphat a fürdőben. A vízálló falburkolat előnyei közé tartozik, hogy számos változatot könnyebb tisztán tartani, mint a csempét, ráadásul viszonylag olcsó formában is luxus hatást tudnak kelteni.

2. Elő a márvánnyal!

A márvány – a márványhatású anyagokkal együtt – reneszánszát éli. Falra, padlóra, fürdőkád köré vagy mosdópultnak is tökéletes. Persze, nem kell az egész fürdőszobát márványba öltöztetni a szemet gyönyörködtető hatás érdekében: elég egy-két ilyen elemet csempészned a térbe. Természetes anyagokkal kombinálva a túlzottan hűvös összképet is elkerülheted.

3. Tálca nélküli zuhanyzó

Továbbra is hódítanak a térben minél kevésbé elkülönített zuhanyzók, aminek a határait első látásra csupán a burkolat színének vagy mintájának változása mutatja. Praktikus megoldást jelentenek olyan apró fürdőszobákban, ahol egy zuhanytálca túl sok helyet foglalna, ugyanakkor remekül mutatnak olyan tágas térben is, ahol fürdőkád is helyet kap mellettük.

4. Színes szaniterek

Most minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvendnek a merész színekben pompázó szaniterek, amik a fürdőszoba hangsúlyos elemei lehetnek, így hozzájuk igazíthatod az egész színpalettát, beleértve a falakat, a burkolatokat és a tárolóegységeket. Ez óriási terhet vehet le a válladról, hiszen eleve adottak a kiindulópontok, tehát kevesebbet kell agyalnod.

5. Élénk színek

És maradjunk még a színeknél. Bár semleges árnyalatokból is mesés fürdőszobát lehet alkotni, most jöhet bármelyik mélyebb, sötétebb, pigmentáltabb vagy akár egyenesen rikító szín, amit szívesen látsz az otthonodban – a padlizsánlilától kezdve a smaragdzöldön át egészen a narancssárgáig.

Kedvet kaptál a felújításhoz? Ha a kivitelezéssel kapcsolatosan szakmai kérdéseid vannak, és elsőre végleges megoldásokat keresel, fordulj szaktanácsadóinkhoz a honlapunkon

 

Szaktanácsot kérek

(Forrás)

Vissza a címlapra
Minden, ami lakásfelújítás
Az emberek életükben minimum egyszer – de akár többször is – belekerülnek abba a szituációba, hogy bizony fel kell újítani a lakását. Mindannyian nehezen vágunk bele, mert: • nem csináljunk nap, mint nap, ezért abszolút nincs benne rutinunk, tapasztalatunk • és mert bizony számos kockázattal jár együtt. Azért, hogy a kivitelezés ne váljon rémálommá, hogy határidőre, az elvárt minőségben és költségben elkészülhessen, ahhoz mindössze egyetlen egy dologra kell odafigyelni: gyűjtsön elegendő információt, és ne „hübelebalázs” módjára vágjon bele a felújításba! Így ugyanis rengeteg pénzt, még annál is több időt, és rengeteg idegeskedést takaríthat meg magának! Szóval ezen a blogon hasznos tippeket, segítséget, ötleteket, információkat fog találni ahhoz, hogy elragadó új otthona legyen, ami akkor, annyiért és úgy készül el, ahogy azt Ön szeretné.
Legjobban pörgő posztok
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 8 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 7 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 10 nap
Cikkek a címlapról
Esterházy-kastély, Csákvár
2021 májusában jártam a mai bejegyzésben szereplő kastélynál, akkor a vírushelyzet miatt nem lehetett látogatni. Csak a portás jóindulatán múlt, hogy egyáltalán közel mehettem a bejárati kapuhoz fotózni. Még a parkban sem lehetett körülnézni. Lássuk a kastély történetét: A csákvári…
Reliable Toy 1978
Ismét egy 1978-as Reliable Toy kiadvánnyal várlak benneteket. Az előző inkább általános katalógus volt, de most ezúttal egy lányoknak készült kiadványt osztok meg veletek.A lányok legalább olyan fontos szerepet töltöttek be a játékgyártók életében mint a fiúk és erről több információt szerezhettek,…
>